Kledingbank Nieuwegein houdt Big Sale

De Kledingbank 4 Nieuwegein (K4N) houdt op vrijdag 25 maart aanstaande een Big Sale. Deze uitverkoop is voor iedereen toegankelijk en duurt van 10.00 uur tot 15.00 uur. De Kledingbank is gevestigd aan de Archimedesbaan 6 in Nieuwegein en die dag voor iedereen toegankelijk. Normaal is de Kledingbank alleen toegankelijk voor mensen die doorverwezen zijn en leven op bijstandsniveau.

Omdat de K4N een non-profit stichting is en geen winstoogmerk heeft, vraagt de organisatie een kleine vergoeding. ‘Dit doen wij om de kosten van de elektriciteit en water op te vangen. Tevens schaffen wij onze schoonmaakspullen hiervan aan’ aldus Marion van Roessel van K4N.

Mensen uit Lopik, Vianen en IJsselstein, die hun inkomen via W.I.L. krijgen zijn ook van harte welkom. Bent u niet in de gelegenheid om de K4N te bereiken dan kunt u proberen hulp te krijgen bij H.I.P.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren