Kindertheatervoorstelling in amfitheater Galecop

Op de laatste zondag van de zomervakantie op zondag 23 augustus a.s. is er weer een kindertheatervoorstelling in het amfitheater in Galecop (ingang bij de kruising van de Willem Elsschothove en de Lucas van Leydenhage). Kindertheater ‘Simon en Zo’ komt dan naar Nieuwegein met de voorstelling ‘De Barmhartige Baviaan.’ ‘Simon en Zo’ spelen een eigentijdse versie van deze bijzondere gelijkenis. Kinderen in de basisschoolleeftijd zijn van harte welkom met hun ouders en/of opa’s en oma’s.

‘Simon en Zo’ zoeken samen met de kinderen naar de betekenis van het verhaal; naar antwoorden op vragen over hulp bieden en hulp verwachten. En net als in de gelijkenis komt de hulp uit een onverwachte hoek. De kinderen worden op allerlei manieren bij de voorstelling betrokken: ze zingen, bewegen, dansen en sommige kinderen spelen mee in het verhaal, als medereizigers, als rovers, als politieagent.

De voorstelling begint om 14.00 uur. Het theater gaat om 13.45 uur open. Bij slecht weer wordt de voorstelling gegeven in de Koningin Julianaschool aan de Aert de Gelderhage 5. De toegang – inclusief limonade – is gratis. De voorstelling wordt georganiseerd door de Oecumenische Werkgroep van de Protestantse Gemeente Nieuwegein Noord en de RK Taborgemeenschap.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren