Kinderen Mauritsschool verwerken teleurstelling Megaglijbaan op eerste schooldag

De leerlingen van de Mauritsschool aan de Kastanjestraat in Vreeswijk zijn maandag j.l. gladjes het nieuwe schooljaar ingegleden. Er stond op de eerste schooldag een mooie opblaasglijbaan klaar in de hal van de school. Vanwege het natte weer was de glijbaan binnen opgesteld.

Op deze superglijbaan konden alle leerlingen per groep het nieuwe schooljaar en hun nieuwe klas inglijden. Hopelijk zonder daarbij problemen tegen te komen, want een nieuw schooljaar is altijd weer een beetje spannend.

Omdat de Megaglijbaan bij de Nieuwegeinse recreatieplas Laagraven voor gebruik tijdens de zomervakantie was afgekeurd, dacht het schoolteam de kinderen een passend alternatief te bieden met deze minivariant. Enthousiast is het nieuwe schooljaar gestart, deze leuke activiteit verliep zoals verwacht: gladjes….!

_DSC1018

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren