Kinderen maken hun eigen Zomerboek

Dorpshuis Fort Vreeswijk heeft weer een leuk initiatief. Deze keer voor kinderen van 4 to 12 jaar. Verzin een mooi dierenverhaal. Schrijf het op, of laat het opschrijven. Of maak een tekening van een dier, bijvoorbeeld je lievelingsdier of een dier dat je heel griezelig vindt. Of, schrijf een gedicht over een dier.

Met al jullie verhalen, tekeningen en gedichten maken we een zomerboek dat wij voor de zomervakantie klaar is. En natuurlijk krijg jij dat boek! Stuur dit vóór 15 mei naar dorpshuisfortvreeswijk@gmail.com of doe het in de brievenbus van het Dorpshuis Fort Vreeswijk.

Doe je mee ?
Ben je tussen de 4 tot 12 jaar? Dan is dit je kans! Ook al zijn we vanwege het Coronavirus niet bij elkaar, toch maken we zo iets moois samen. Een mooi verhalenboek om straks uit te kunnen lezen of voor te lezen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren