Kinderclub in La CaZa knutselt Halloween

Op woensdag 10 oktober aanstaande is het weer de hoogste tijd voor de Knotsgekke Kinderclub in La CaZa aan de Hoornseschans 101 in Fokkesteeg. Het thema was gelijk duidelijk. Het kon niet anders dan om Halloween gaan. De kids kijken immers al een tijdje uit naar het grote Halloweenfeest op zaterdag 27 oktober aanstaande.

Tijdens de Kinderclub kan er lekker geknutseld en getekend worden. Wat kun je maken? Een leuk, bang of toch een beetje griezelig spookje of misschien toch een pompoen of vleermuis die helemaal klaar is voor Halloween? Kijk maar.

Elke tweede woensdag van de maand kun je meedoen aan de Kinderclub. Met altijd een verrassend leuk thema. Kom ook! Je bent van harte welkom van 15.00 uur tot 16.30 uur.

Per keer betaal je €1,50. Een vijf-rittenkaart kost €5,00, inclusief limonadesiroop en iets lekkers. Ouders kunnen in de coffee corner onder het genot van koffie, thee of iets anders mag ook, even lekker relaxen terwijl de kinderen zich heerlijk vermaken. Voor meer informatie en/of aanmelden stuurt je een E-mail naar: wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren