Kerstgedachte in winkelcentrum Cityplaza

De drukste dagen van het jaar zijn weer aangebroken. Vanaf zaterdag 14 december a.s. staat Cityplaza volledig in het teken van Kerstmis.

Kerstgeschenk

Tijdens de koopavond op vrijdag 20 december zorgt een harpiste voor gezellige sfeermuziek. Op Foodplaza speelt zij van 18.30 tot 21.00 uur. Twee kerstvrouwtjes delen een klein kerstgeschenk uit aan het winkelend publiek.

Trollendag

Op zaterdag 21 december wordt tussen 12.00 en 16.00 uur een ware Trollendag georganiseerd. Op het middenplein wordt een trollenhut geplaatst. Tevens kunnen kinderen gratis deelnemen aan de trollenworkshop. Diverse trollen lopen in een optocht door het centrum; de muziektrol zorgt voor een muziekje en de trol op stelten vermaakt het winkelend publiek. Tante Trol vertelt een spannend kerstverhaal.

Koopzondag

Zondag 22 december zijn alle winkels van Cityplaza geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Op het plein aan de Raadstede wordt een langlaufbaan van 90 meter geplaatst. Kinderen kunnen onder begeleiding gratis langlaufen. In het kersthuisje zijn chocolademelk en oliebollen verkrijgbaar. In het winkelcentrum wordt op het middenplein een ‘sprookjestuin’gemaakt. Oude kindermeubeltjes worden opgeknapt en kinderen kunnen hun eigen poppenhuis-meubeltjes ververn en beplakken.

Tevens wordt een gezellige kerstbar gemaakt met akoestische muziek van “La Cocaina” (damesorkest). Vanuit deze bar wordt kerststol, kerstkransjes en thee geserveerd door 2 kerstengelen.

Op Foodplaza wordt 2 maal per dag een eigentijds kerstverhaal verteld over engeltjes en bengeltjes. Een bijzonder kijk- en luisterspel met een verrassende afloop. Tevens kunnen alle kinderen o.l.v. 3 officiële kaarsenmakers een echte kaars maken en later zelf decoreren en samen met een banketbakker marsepein maken. De kerstman met zijn orgeltje zorgt voor leuke muziek.

Eindejaarsactie

Tijdens de koopavond op vrijdag 27 december wordt op het middenplein een gezellig aangeklede champagnebar geplaatst met statafels en gouden-dames in de bediening. Hier worden cocktails en oliebollen uitgedeeld. De liveachtergrondmuziek wordt verzorgd door het Duo Marisland.

Speciale openings- en sluitingstijden

Winkelcentrum Cityplaza is speciaal voor uw Kerstaankopen geopend op:

donderdag 19 december van 09.00 – 18.00 uur

vrijdag 20 december van 09.00 – 21.00 uur

zaterdag 21 december van 09.00 – 17.00 uur

zondag 22 december van 12.00 – 17.00 uur

maandag 23 december van 09.00 – 21.00 uur

dinsdag 24 december van 09.00 – 17.00 uur

Dus u ziet genoeg te beleven in het bruisende stadshart van Nieuwegein!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk