Kerst Inn in Nieuwegein

Op eerste Kerstdag zal dit jaar voor de dertiende maal de Kerst Inn worden gehouden voor jong en oud, door de Stichting Welzijn Nieuwegein. De Kerst Inn vindt dit jaar plaats in buurtcentrum Feniks aan de Nedereindseweg.

Voor veel mensen betekent Kerstmis gezelligheid in de huiselijke kring. Dit is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mensen zijn in toenemende mate op zichzelf gericht of op hun directe omgeving. De Stichting Welzijn Nieuwegein wil dit doorbreken en de mogelijkheid bieden om Kerst samen met anderen te vieren. Er wordt weer een gevarieerd programma aangeboden. Zo zijn er optredens van ‘The Heart Of Holland Chorus’ en ‘muziek/cabaretgroep Vreeswijk’. De gezamenlijk Nieuwegeinse kerken verzorgen de Kerstgedachte en tussendoor kunt u zich vermaken met het doen van allerlei spelletjes zoals kaarten en sjoelen. Voor de kinderen is er een speciale kinderspeelhoek.

Tussen 13.00 en 17.45 uur is iedereen op eerste Kerstdag welkom om vrijblijvend en gratis binnen te wandelen in buurtcentrum Feniks. Daar kunt u de kerstsfeer proeven en deelnemen aan de activiteiten die op het programma staan. Bij binnenkomst krijgt iedereen een kopje koffie of thee aangeboden door de organisatie en er zijn drankjes te koop aan de bar.

Rond 18.00 uur wordt op 25 december een uitgebreid Kerstbuffet geopend, waarvoor men zich kan aanmelden. Aanmelden kan tot 17 december. Het buffet kost € 15,- per persoon, inclusief 2 consumpties. Kinderen tot 13 jaar mogen voor de helft aanschuiven. Betaling geschiedt op de dag zelf ter plaatse. Meer informatie kunt u aanvragen bij Ageeth Vernooij, haar telefoonnummer is: 030 – 60 600 90.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk