Kennismakingsborrel Eet Mee voor organisaties voor kwetsbare ouderen

Om Nieuwegeinse instanties nader kennis te laten maken met het Eet Mee-aanbod, organiseert de stichting Eet Mee op donderdag 30 januari een verlate nieuwjaarsborrel. Annelies Kastein, directeur/initiatiefnemer van Eet Mee vertelt dan meer over de grote waarde van dergelijke maaltijden voor vooral kwetsbare ouderen.

Wanneer u betrokken bent bij een Nieuwegeinse organisatie die zich richt op kwetsbare ouderen, dan bent u na aanmelding van harte welkom. De bijeenkomst wordt gehouden bij KMI Home Care aan de Koekoekslaan 2A in Nieuwegein en vanaf 17.00 uur gaan de deuren open. Om 19.00 uur is de bijeenkomst afgelopen. Aanmelden via info@eetmee.nl.

Over Eet Mee
Sinds 2009 verbindt Stichting Eet Mee mensen in de regio Utrecht. Zij brengen mensen elkaar in contact via gezellige etentjes bij mensen thuis. Op deze manier maken de deelnemers een praatje met buurtgenoten die ze normaal nooit spreken, leren ze nieuwe culturen kennen, oefenen ze de taal of helpen ze anderen aan sociale contacten. Wat hun reden ook is om mee te doen, het is voor Eet Mee de uitdaging om een match op maat te maken.

Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd en achtergrond. Wel besteden we extra aandacht aan vluchtelingen en ouderen. Aan het roer van de organisatie staat Annelies Kastein. Zij wordt ondersteund door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren