Kat Tjibbe is vermist

Aan de Helling in de wijk Vreeswijk is sinds 16 oktober de kat Tjibbe vermist. Tjibbe is een cypers grijs gestreepte kater van 7 jaar oud. Hij is gewend om buiten te maar komt ook elke dag thuis. Het is al eerder gebeurd dat hij door een andere kat uit zijn eigen huis is gejaagd. Toen vond de eigenaar hem een paar dagen later in een straat verderop, iemand gaf hem daar ook te eten. Maar nu is hij nergens te vinden. De eigenaar hoorde hem dinsdag ochtend om 5 uur voor het laatst in een gevecht in de tuin. Daarna is er niets meer van hem vernomen.

Geef vreemde katten niet zomaar te eten. Dat is wel te begrijpen, maar het dier gaat dan niet meer weg. Voor de eigenaren, die vaak vlak in de buurt wonen, is het heel vervelend als een dier ergens anders te eten krijgt. Sommige katten krijgen ook speciaal dieet voer, wat grote gevolgen kan hebben voor de gezondheid van het dier, als hij ander eten krijgt. Indien u een vreemde kat tegen komt, kijk dan eerst op de website van Amivedi of dit dier vermist wordt. Als dat zo is, neem dan contact met Amivedi op, zodat de eigenaar op de hoogte gebracht kan worden. Als het dier er verder goed uit ziet kunt u hem gewoon laten lopen. Als er geen eten te halen valt gaat hij vanzelf terug naar zijn huis.

Heeft u Tjibbe zien lopen in de omgeving van Vreeswijk, neemt u dan alstublieft contact op met Amivedi Nieuwegein, telefoon 088-0064674 of stuur een mail naar nieuwegein@amivedi.com. Meer informatie vindt u op www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren