Karaoke in Wijkhuis De Steeg

Op donderdag 21 september kun je jouw zangtalent laten horen tijdens de Karaoke in Wijkhuis De Steeg. Er is een bijzonder thema aan verbonden: Indian Summer, oftewel een heerlijke nazomer met temperaturen die je uitnodigt om lekker lang buiten te zijn.

Het zou zomaar kunnen dat je op de 21ste ‘You took the words right out of my mouth (hot summer night)’ van Meat Loaf zingt, maar dat is helemaal aan jou. De organisatie bestaat stuk voor stuk uit podiumdieren die er helemaal voor gaan. Ze hebben voor hun optreden leuke zomerse muziek (Indiefolk) op het oog! Deze keer is de Karaoke niet gekoppeld aan een American Party, uiteraard mogen mensen wel iets lekkers meenemen.

De Karaoke is van 19.15 tot 21.45 uur. Deelname en toegang zijn gratis. Uiteraard is de bar geopend. Het adres van het Wijkhuis is Hoornseschans 101 in de wijk Fokkesteeg in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren