De Sint en zijn Pieten bezoeken Lucas Galecop

Met een luid welkomstlied werden de Sint en zijn Pieten vandaag, vrijdag 5 december, opgewacht door leerlingen en ouders van basisschool Lucas Galecop, terwijl de juffen en meesters onvindbaar waren. ‘Plotseling kwam er een grote speciale Sinterklaasbus het schoolplein oprijden. Deze bus zat vol met juffen en meesters die vannacht de Sint hadden geholpen met alle cadeautjes inpakken en ook Sinterklaas zelf was meegereden’ aldus de heer Diks van de school.

Eerder deze week hadden rommelpieten de school al op z’n kop gezet en menig schoentje gevuld met wat lekkers. De kinderen uit de onderbouw kregen van de pieten allemaal een cadeautje. De groepen 5 t/m 8 hebben Sinterklaas geholpen met doldwaze surprise, rijmpjes en gedichten. Ter afsluiting van deze verrassende ochtend konden ouders in de centrale hal van het hoofd gebouw met hun kinderen en jongere broertjes en zusjes op de foto met sinterklaas en zijn pieten, onder het genot van een kopje koffie en pepernoten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren