Katern

Kandidaten voor award Vrijwilligersorganisatie aanmelden

Vindt u dat uw vrijwilligersorganisatie het verdient om in het zonnetje gezet te worden tijdens Nieuwegein Awards 2015? Meld deze dan nu nog aan via de on-line formulieren op de website van Nieuwegein Awards. Op 20 november a.s. sluit de aanmeldingstermijn voor de Vrijwilligersorganisaties om 24.00 uur.

Kandidaten voor Fairtrade, Evenement, Kunst & Cultuur, Onderneming/Ondernemer, Sportman, Sporttalent, Sportvrijwilliger, Sportvrouw en Sportploeg kunt u ook nog aanmelden. Voor deze categorieën sluit de termijn op 15 december, 24.00 uur. Voor de Nieuwegeiner en de Politicus van het jaar kunt u geen gebruik maken van de on-line aanmeldingsformulieren. Voor deze onderscheidingen gelden andere procedures.

Uit de door u aangemelde kandidaten selecteren de onafhankelijke jury’s per categorie drie genomineerden. De genomineerden voor de Vrijwilligersorganisatie worden op maandag 1 december bekend gemaakt tijdens het Vrijwilligerscafé in buurtplein De Baten. De genomineerden in de overige categorieën worden bekend gemaakt via de website van Nieuwegein Awards en via de lokale media.

De criteria waaraan de aanmelding van uw kandidaten moet voldoen kunt u onder Programma/Categorieën vinden, op de website van Nieuwegein Awards.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren