Kandidaten aanmelden voor Nieuwegein Awards 2018

De achtste editie van Nieuwegein Awards vindt op 10 februari plaats in Sport- en Evenementencomplex Merwestein in Nieuwegein. Van 15 oktober tot en met 30 november kunnen kandidaten worden aangemeld via de vernieuwde website van Nieuwegein Awards. Het gaat hierbij om prestaties over de periode 1 december 2016 tot en met 30 november 2017.

U kunt kandidaten aanmelden in de sportcategorieën: sporttalent, sportman, sportvrouw en sportploeg. Maar ook in de categorieën: vrijwilliger, vrijwilligersorganisatie, duurzaamheid, ondernemer / onderneming en de nieuwe categorie Cultuur & Evenement, welke een samenvoeging van Kunst & Cultuur en Evenement is. In de categorie Ondernemer / Onderneming kunnen voor de komende editie van Nieuwegein Awards alleen ondernemingen met 10 tot 50 werknemers worden aangemeld. Uit de kandidaten worden per categorie drie genomineerden bepaald door onafhankelijke jury’s.

Dit jaar wordt ook weer de award Politicus van het Jaar uitgereikt. Heel Nieuwegein kan in de periode van 15 oktober tot en met 30 november meestemmen op één van de Nieuwegeinse raadsleden. U kunt uw stem uitbrengen via de website van de Digitale Stad Nieuwegein www.pen.nl. Voor de Nieuwegeiner van het Jaar kunnen geen kandidaten worden aangemeld. De winnaar van deze award wordt door het Comité van Aanbeveling van Nieuwegein Awards bepaald.

Aanmelden en informatie
Meld uw kandidaten vanaf 15 oktober aan via de aanmeldingsformulieren op de nieuwe website van Nieuwegein Awards. Daar vindt u ook de jurycriteria waaraan de aanmelding van uw kandidaten moet voldoen. Bij de aanmelding wordt u om een digitale foto van de kandidaat of kandidaten gevraagd.
Kijk voor meer informatie op www.nieuwegeinawards.nl Uw vragen kunt u stellen via info@nieuwegeinawards.nl of telefoon 06-212 48 768.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren