Kan je met Bitcoin betalen in Nieuwegein?

In een eerder artikel hadden we het er al over dat de gemeente Nieuwegein niet meteen uitblinkt op het gebied van crypto-ondernemerschap. We hadden het nog over de in Nieuwegein gevestigde webshop Kopenmetbitcoin.nl, maar deze lijkt intussen uit de lucht te zijn gehaald. Toch wil dat niet zeggen dat je niet met Bitcoin kan betalen in Nieuwegein, integendeel. We doen de mogelijkheden voor je uit de doeken.

Lekker eten met Bitcoins in Nieuwegein
Steeds meer Nederlanders vinden hun weg naar cryptomunten. Ze maken daarbij bijvoorbeeld gebruik van de Bitcoin Era software om hun winst te maximaliseren. Ook in Nieuwegein lijkt er interesse te zijn in cryptomunten. Vooral online zijn er veel mogelijkheden om met Bitcoins te betalen. Zo aanvaardt Thuisbezorgd.nl, een van de grootste webshops van Nederland, Bitcoin. Thuisbezorgd.nl stelt het platform ter beschikking van diverse (afhaal)restaurants die aan huis leveren. Op deze manier is het ook in Nieuwegein mogelijk om te betalen met Bitcoin.

Op het moment van schrijven zijn er maar liefst 69 restaurants die via het platform van Thuisbezorgd.nl werken en die aan huis leveren in Nieuwegein. Het gaat bijvoorbeeld om Unagi Sushi in het zuiden van Nieuwegein en om Broodje Vreeswijk nabij de Vaartse Rijn. Ook grotere ketens in het centrum, denk maar aan Domino’s Pizza, maken gebruik van de mogelijkheden van Thuisbezorgd.nl. Voor de Bitcoinbetalingen werkt Thuisbezorgd.nl samen met BitPay. Het is via deze betaalomgeving dat je kan betalen. De handigste manier om dat te doen, is door een mobiele wallet te gebruiken. Dan kan je de QR-code van Thuisbezorgd.nl scannen en meteen de betaling uitvoeren. Het betaalde bedrag wordt door BitPay automatisch in euro’s omgezet.

Met Bitcoin op hotel in Nieuwegein
Niet alleen Thuisbezorgd.nl biedt de mogelijkheid aan om met Bitcoins te betalen, ook Travala.com doet dat. Via Travala.com is het mogelijk om hotels te boeken en met cryptomunten te betalen. In tegenstelling tot Thuisbezorgd.nl aanvaardt men meer dan alleen Bitcoins. Ook Ether, Kishu Inu, PancakeSwap en Dogecoin worden bijvoorbeeld aanvaard. Travala.com werkt onder meer samen met Expedia en kan hierdoor een enorm ruim hotelaanbod voorleggen.

In Nieuwegein is het onder andere mogelijk om te boeken bij het Fletcher Hotel, de opvolger van het vroegere Mercure Hotel Utrecht Nieuwegein. Het Fletcher Hotel Nieuwegein is centraal gelegen aan de A2 en bevindt zich hierdoor op een korte rit van het historische stadscentrum van Utrecht. Het biedt verschillende luxueuze hotelfaciliteiten aan, waaronder een sauna en een binnenzwembad. En bij het trendy restaurant, genaamd Zilver, is het altijd gezellig aanschuiven om de culinaire hoogstandjes te ontdekken.

Met een cryptobetaalkaart betalen in Nieuwegein
Een cryptbetaalkaart is te vergelijken met een kredietkaart, met als grote verschil dat de cryptobetaalkaart aan een cryptowallet is gekoppeld. Hierdoor kan je gewoon betalen aan pinautomaten die de kredietkaart accepteren. De winkelier ontvangt netjes de betaling in euro en bij jou verdwijnen de Bitcoindeeltjes uit je digitale wallet. Een nadeel van op deze manier te betalen, is dat er vaak transactiekosten aan verbonden zijn. Soms zijn er ook aanvraagkosten of krijg je te maken met kosten als je de kaart niet of onvoldoende vaak gebruikt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren