Kamperen op Corsica met Yelloh! Village – Dé plekken om te kamperen in Corsica in jouw vakantie

Kamperen op Corsica biedt een geweldige mogelijkheid om je onder te dompelen in de natuurlijke schoonheid en rijke culturele erfgoed van dit mediterrane eiland. Nu is het alleen wel zo dat lang niet iedereen weet waar hij of zij moet zijn op het eiland om een leuke vakantie te hebben. Hier zijn enkele van de leukste dingen om te zien en te doen tijdens het kamperen in Corsica. Door dit even goed door te lezen weet je precies welke dingen jij niet over zou mogen slaan tijdens je volgende vakantie of weekendje weg!

· Calanques de Piana: Verbaas je over de rotsformaties en rode kliffen van Calanques de Piana, gelegen aan de westkust van Corsica. Het is een UNESCO-werelderfgoed locatie met spectaculaire uitzichten op de Middellandse Zee. Neem de tijd om te wandelen en geniet van adembenemende panorama’s. Echt een must als je toch een camping Corsica boekt voor je trip.

· Stranden van Palombaggia en Santa Giulia: Ontspan op de parelwitte zandstranden van Palombaggia en Santa Giulia, gelegen in de buurt van Porto-Vecchio aan de zuidoostkust. Deze stranden worden vaak beschouwd als enkele van de mooiste in Corsica, met kristalhelder water en omringende heuvels.

· Bonifacio: Bezoek de indrukwekkende kliffen van Bonifacio, gelegen aan de zuidelijke punt van het eiland. Deze middeleeuwse stad biedt smalle straatjes, gezellige pleinen en een adembenemend uitzicht op de zee. Verken de oude vestingwerken en geniet van lokale specialiteiten in de sfeervolle restaurants.

· Natuurreservaat van Scandola: Neem deel aan een boottocht naar het natuurreservaat van Scandola, een ander UNESCO-werelderfgoed, gelegen aan de westkust. Hier ontdek je rotsachtige inhammen, kleurrijke zeebodems en een overvloed aan zeeleven. Het is een paradijs voor natuurliefhebbers en fotografen.

· Wandelen in de bergen: Corsica staat bekend om zijn ruige bergen, waaronder de beroemde GR20-route. Als je van wandelen houdt, zijn er tal van paden die je meenemen door weelderige bossen, bergtoppen en schilderachtige dorpjes. Het is een geweldige manier om de ongerepte natuur van het eiland te verkennen.

· Corte: Bezoek de historische stad Corte, gelegen in het binnenland van Corsica. Deze stad was ooit de hoofdstad van Corsica en biedt een mix van geschiedenis, cultuur en prachtige uitzichten. Ontdek het indrukwekkende citadel en geniet van lokale gerechten op een van de gezellige terrassen.

· Lokale markten: Verken de levendige lokale markten en proef de heerlijke Corsicaanse specialiteiten. Van verse kazen en vleeswaren tot lokale wijnen en honing, de markten bieden een smakelijke kennismaking met de culinaire rijkdom van het eiland.

Waarom boeken met Yelloh! Village?
Goed, allemaal leuk en aardig natuurlijk wat je kunt gaan doen. Maar waarom is het een goed idee om te kiezen voor Yelloh! Village als het aankomt op jouw boeking? Yelloh! Village biedt niet alleen geweldige campings op de mooiste locaties, maar ook een reeks voordelen die je kampeerervaring nog specialer maken. Met ruime kampeerplaatsen en comfortabele accommodaties, is Yelloh! Village de perfecte keuze voor jouw verblijf in Corsica. Yelloh! Village biedt ook nog eens een groot scala aan accommodaties, van kampeerplaatsen tot volledig ingerichte stacaravans. Geniet van comfort en luxe te midden van de natuur. Het vriendelijke personeel van Yelloh! Village staat klaar om je te helpen bij het plannen van activiteiten, excursies en het ontdekken van de omgeving.

Kortom, meer dan genoeg om te doen en te zien als je kiest voor een camping in Corsica. Neem zeker eens een kijkje op de website van Yelloh! Village als je benieuwd bent naar wat ze allemaal te bieden hebben. Hun team staat natuurlijk ook altijd voor je klaar om je te helpen bij eventuele vragen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk