Jubileumconcert De Lekzangers:’Zingen is een feest’

Het koor De Lekzangers dat in 1987 is opgericht, viert dit jaar haar vijf-en-dertigjarig jubileum. Dat zal gedaan worden met een prachtig concert van hoog niveau. Het koor bestaat uit sopranen, tenoren, alten en bassen, zingen musicalklassiekers, evergreens en nieuw werk. Enkele gastoptredens maken het concert compleet. Geniet en vier het jubileum mee! Het jubileumconcert zal gehouden worden op zaterdag 10 december aanstaande in De Voorhof aan de Wiersdijk in Nieuwegein. Kaarten kosten € 10,- inclusief koffie/thee in de pauze.

De Lekzangers, zijn een enthousiast 55+ koor van ongeveer 65 leden. Met hart en ziel hebben we ons op het zingen gestort. Ervaren zangers en beginners door elkaar, allemaal hebbenwe er even veel plezier in en verheugen ons op de wekelijkse repetities.

Het repertoire is zeer gevarieerd, van luisterliedjes tot licht klassiek, van musical tot opera en operette, ook “gouwe ouwe”, die door het publiek kunnen worden meegezongen. Behalve in het Nederlands, zingen de koorleden ook in het Engels, Duits, Frans en zelfs Italiaans.

Ria van Beugen: ‘We streven ernaar om een maal per jaar een groots openbaar concert te organiseren. Bij voorkeur in het Theater “de Kom” of in een van de kerken in Nieuwegein. Daarnaast treden wij ook regelmatig op in zorginstellingen in de regio en korenfestivals. Ook hebben we een fraai Kerst repertoire wat we o.a. ten gehore brengen bij de jaarlijkse kerstviering in de Rank.’

Kaarten voor het jubileumconcert
Kaarten voor het jubileumconcert zijn verkrijgbaar bij Ria van Beugen. Haar telefoonnummer is: 030-6376067. Bestellen via e-mail is ook mogelijk: gvanbeugen@casema.nl.

Meezingen
Het koor kan altijd leden gebruiken. Mocht er iemand geïnteresseerd zijn, dan kun je je ook aanmelden bij Ria van Beugen, zij voorziet je graagvan alle informatie. Geoefend wordt ook in De Voorhof aan de Wiersdijk in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk