Joyce Stevens & Jazz and Wine

Op 9 december aanstaande om 20.30 uur proeft Jazz and Wine samen met haar publiek de prachtige wijnen onze wijnhandel Grapes & Bottles in theater De Kom. Maar wat is Jazz and Wine? Jazz and Wine is een wijnproeverij in combinatie met een jazz concert van heerlijke toegankelijke jazz samengebracht in één theatervoorstelling.

Joyce Stevens proeft en proost samen met haar publiek 5 prachtige wijnen en verteld de verhalen die hierachter schuilgaan. Terwijl Jazzformatie Mijne Heeren de betovering compleet maakt met bewerkte bekende Jazz stukken ontstaat er een magische combinatie waarbij genieten centraal staat. Joyce Stevens & Jazz and Wine is een avond ontspannen, leren over wat je proeft en genieten van wat je hoort. Dat de hemelse combinatie van jazz en wijn de weg naar het theater niet eerder vond is voor theatermaakster en zangeres Joyce Stevens een raadsel.

Joyce Stevens: “Jazz en wijn hebben een aantal belangrijke overeenkomsten.
 Zoals de wijn nu smaakt en de Jazz nu klinkt, is uniek. Het zal nooit weer exact zo proeven en klinken, terwijl de ingrediënten hetzelfde blijven. De wijnboer oogst dezelfde druiven, de muzikanten spelen dezelfde nummers maar het smaakt en klinkt altijd weer anders, omdat ze beide voor een gedeelte door improvisatie tot stand komen. Zowel jazz als wijn zijn beide een intense moment opname. Geniet daarom nu met al je aandacht anders verdwijnt deze ervaring als een vage herinnering in de tijd”.

Over Joyce Stevens en Jazzformatie Mijne Heeren
In 2008 besloot Joyce Stevens na 20 jaar te stoppen met haar werkzaamheden als musicalartiest en vol haar passie voor jazz te gaan. Dit leidde tot de oprichting van haar eigen jazzformatie; Mijne Heeren en in 2014 tot het schrijven en produceren van haar voorstelling Joyce Stevens & Jazz and Wine. Op het repertoire van haar band Mijne Heeren staat Jazz, een vleugje Latin en prachtig gearrangeerde standards uit The American Songbook.

Kleurrijke harmonieën met uitdagende ritmen en stijlwisselingen met als doel het publiek te verrassen, inspireren en recht in het muzikale hart te raken. Mijne Heeren is een band die je laat swingen maar ook mee neemt op een intieme reis langs gevoelige ballads en…..de intense beleving van een mooi glas wijn. Proost!

Kaarten à € 29,- per persoon zijn hier online te bestellen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren