‘Fokkesteeg Fiësta’ op zaterdag 19 augustus 2017

Nog iets meer dan een weekje en dan vindt de eerste editie plaats van ‘Fokkesteeg Fiësta.’ De zomervakantie loopt dan op zijn eind, maar ook dat mag gevierd worden. De ‘Fokkesteeg Fiësta’ is een feest met proeverijen, muziek en een rommelmarkt aan de Hoornseschans en de Rapenburgerschans. Diverse partijen werken samen om er een onvergetelijk evenement van te maken: Balans Nieuwegein, Wijknetwerk Fokkesteeg, ondernemers/winkeliers en Wijkhuis De Steeg.

De ‘Fokkesteeg Fiësta’ wordt gehouden van 10.00 uur tot 15.00 uur en is meer dan een wijkfeest. Ook inwoners uit de andere wijken van Nieuwegein en omliggende gemeenten zullen afkomen op de live-optredens, de interessante koopjes op de kramen van buurtbewoners en de gratis proeverijen. Het Wijknetwerk Fokkesteeg, Wijkhuis De Steeg en Balans Nieuwegein presenteren deze dag ook hun activiteiten voor het komende seizoen.

Aanmelden rommelmarkt
Wil je zelf ook met een kraampje staan op zaterdag 19 augustus aanstaande? Dat mag. Alleen is commerciële handel niet toegestaan. Deelname is gratis en de organisatie zorgt voor kraampjes/tafels. Het aantal plaatsen is beperkt, wees er dus snel bij. Dus woon je in Fokkesteeg en heb je leuke tweedehands spullen om te verkopen, meld je dan nu aan! Doe dit door een e-mail te sturen naar: wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com o.v.v. rommelmarkt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren