Jongen beroofd op Nypelsplantsoen

Op dinsdag 13 december is een jongen onder andere beroofd van zijn gsm. Omstreeks 21.20 uur kreeg de politie de melding dat een 15-jarige jongen uit Nieuwegein op het Nypelsplantsoen was beroofd. De daders, vier nog onbekende jongens, stonden op de stoep voor een flat en hielden het slachtoffer tegen op het fietspad. Zij beroofden hem vervolgens onder andere van zijn gsm. Van drie van de verdachte is er een signalement bekend:

Verdachte 1: Lichtgetinte jongen, 14-15 jaar, 1.70-1.75 meter en kort zwart krullend haar. Hij droeg onder andere een verwassen rode sweater met een opdruk aan de voorzijde en een donkerkleurige broek.
Verdachte 2: Lichtgetinte jongen, 15-16 jaar en 1.70-1.75 meter lang. Hij droeg een zwarte jas, glimmend heupmodel, met capuchon dichtgesnoerd tot over de mond en een donkerkleurige broek.
Verdachte 3: Een jongen, geheel donker gekleed, zwarte handschoenen en had een capuchon op.

Aan getuigen van de straatroof en aan mensen die menen de verdachte te (her-)kennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Lekstroom op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk