Jan met de Pet: ‘Kunst of een Kunstgreep?’

Jan met de Pet (1963) is inwoner van Nieuwegein en geïnteresseerd in de politiek. Hij zal voor u de Nieuwegeinse politiek inzichtelijk maken door het kaf van het koren te scheiden. Onbevangen, rücksichtslos en zonder belangen krijgt u de waarheid en niets dan de waarheid zonder aanziens des persoons of partij.

Als tiener heeft ‘Jan met de Pet’ zich al geïnteresseerd in politiek. Nu hij ouder is, en werkt als analist bij een groot bedrijf, houdt hij ervan om dingen te vergelijken want, waar liggen nu de verschillen.

Jan met de Pet: ‘Ik heb zo eens een beetje de berichtgeving gevolgd over de SP wethouder Martijn Stekelenburg en een stukje kunst wat op het stadsbalkon geplaatst zou moeten worden.’

‘Martijn Stekelenburg is volgens zo’n beetje iedereen voor de troepen aan het uitlopen. Hij bestelt een kunstwerk maar vergeet even hierover de raad te informeren. Goh, was dat niet diezelfde Stekelenburg die tijdens zijn raadsperiode het college steeds “beschuldigde” van achterkamertjespolitiek? Misschien is dit dan een wijze les voor hem: Niet eerst iets bestellen en vervolgens maar hopen dat de raad het niet door heeft dat er zoveel geld naar een kunstwerk toe gaat.’ Klik hier om naar de column te gaan van deze week.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren