Jan met de Pet deze week over ‘zorg en parkeren’

Jan met de Pet is inwoner van Nieuwegein en geïnteresseerd in de politiek. Hij zal voor u de Nieuwegeinse politiek inzichtelijk maken door het kaf van het koren te scheiden. Onbevangen, rücksichtslos en zonder belangen krijgt u de waarheid en niets dan de waarheid zonder aanziens des persoons of partij.

Als tiener heeft ‘Jan met de Pet’ zich al geïnteresseerd in politiek. Nu hij ouder is, en werkt als analist bij een groot bedrijf, houdt hij ervan om dingen te vergelijken want, waar liggen nu de verschillen.

Jan met de Pet: ‘Ik heb de laatste weken met verbazing de media gevolgd over de Zorg, zowel in Nieuwegein als het landelijke nieuws hierover. U weet ongetwijfeld wat er gebeurt is in de eerste kamer met die vrije artsenkeuze. Eigenlijk te schandalig voor woorden dat onze vrijheid zo beperkt wordt door een paar dames en heren die besloten hebben om de zorgverzekeraar nog meer macht te geven.’

‘Iets anders. Laten we ons maar druk gaan maken over de parkeerkosten in Nieuwegein. Daar kunnen we wat mee, tenminste, dat denken die overbetaalde mensen. Even tussendoor: als we de raadsvergoeding af zouden pakken, hoeveel van deze mensen zouden dan blijven zitten? U moet weten dat een raadslid in Nieuwegein ruim 1000 euro netto per maand ontvangt om op regelmatige basis een partij nonsens uit te kramen!’ Klik hier om naar de column te gaan van deze week.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren