Katern

Jamsessie in ‘t Roefje

Een nieuw jaar is weer aangebroken, zo ook voor muzikaal Nieuwegein en omstreken. Op zondag 30 januari is het dan ook gelukkig weer zo ver dat de Jamsessies weer gaan starten in café ’t Roefje. De sessies waren afgelopen jaar absoluut een succes, en kon men goed merken dat er in Nieuwegein behoefte is aan muzikale activiteiten.

Iedere laatste zondag van de maand kan eenieder dan ook weer komen jammen. Bij deze sessies staat gezelligheid hoog in het vaandel, en is belangrijker dan de muzikale kwaliteiten van de deelnemers. Dus ben je muzikant en heb je zin om aan deze Jamsessies mee te doen dan ben je iedere laatste zondag van de maand van harte welkom. Je hoeft alleen maar je instrument mee te nemen, want er staat een drumstel, een basversterker, gitaarversterker en een zanginstallatie klaar.

De sessies beginnen om 16.30 uur en duren tot ongeveer 20.00 uur. Ben je gewoon muziekliefhebber en lijkt het je leuk om deze sessies als toehoorder bij te wonen ben je natuurlijk ook welkom in café ’t Roefje aan de Handelskade 51 te Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren