Inzamelingsactie voor de speelgoedbank en de kledingbank

In het kader van de maatschappelijke betrokkenheid organiseert kinderdagverblijf Bibelot in de week van 15 tot en met 19 oktober een inzamelingsactie voor de speelgoedbank en de kledingbank in Nieuwegein. Een aantal peutergroepen en de BSO’s hebben zich bij deze inzamelingsactie aangesloten. Dus niet alleen bij Bibelot kunnen spullen worden ingeleverd maar ook bij peutergroep Kikker, Kikkervisjes, Pinocchio (Batau), Pippeloentje en BSO Bever en Veldmuis (Batau).

Heeft u nog dingen liggen die u niet meer gebruikt, geef het dan af op één van de locaties en Bibelot zorgt dat de spullen bij de speelgoedbank of kledingbank komt. Er wordt vooral gezocht naar speelgoed voor jongens en grotere kinderen. In verband met hygiëne geen knuffels.

Voor de Kledingbank wordt vooral gezocht naar: linnengoed, kinderdekbedden, (kinder)jassen vooral voor 4 tot 8 jaar. Verder is alles Heren-, dames- en kinderkleding welkom! Bij voorkeur winterkleding. Voor vragen kunt u terecht bij Anita-Verweij-van Eck. Zij is telefonisch bereikbaar op: 06-10766719 of via de E-mail: bibelot@kmnkindenco.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk