Katern

Introductieweken Japanse vechtkunsten Takeda Ryu Kobilza Ha

Deze week is Takeda Ryu weer van start met een nieuw seizoen. Takeda Ryu is een sobudo school voor Japanse vechtkunsten, waar met veel persoonlijke aandacht diverse gewapende en ongewapende disciplines getraind worden. Interesse? Dan kun je nu gebruik maken van 3 gratis proeflessen om erachter te komen of Takeda Ryu wat voor jou is.

Onder leiding van Siegfried Kobilza staat Takeda Ryu Kobilza Ha voor een helder en duidelijk trainingsconcept en zeer sterk ontwikkelde trainingsmethodes. Hierdoor wordt een hoge mate van vaardigheid verworven door de beoefenaars (Takeda Budoka) in de verschillende vechtsporten van de Takeda krijgskunst. Takeda Ryu Kobilza Ha vertegenwoordigt het Sobudo concept. Sobudo wil zeggen dat alle vechtsporten (Sobudo Disciplines) van de Takeda krijgskunst in hun totaliteit worden onderricht.

Dit is echter geen verplichting, veel meer is het een mogelijkheid in het beoefenen, die Takeda Ryu Kobilza Ha aanbied. Iedereen is vrij om ervoor te kiezen één of een willekeurige combinaties van twee of meer van de aangeboden vechtsporten te beoefenen.

De trainingen zijn op zondag in twee blokken van 13.00 uur tot 15.00 uur en van 15.00 uur tot 17.00 uur in de sporthal van Merwestein aan het Merweplein in Nieuwegein. Voor meer informatie kijk op de website van Takeda Ryu.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk