Intrekken verordening programmaraad Midden-Utrecht

De Eerste Kamer heeft op 5 november 2013 ingestemd met het voorstel tot wijziging van de Mediawet 2008. Als gevolg daarvan zullen de gemeentelijke programmaraden worden opgeheven.

Een programmaraad is een onafhankelijk adviesorgaan dat de kabelexploitanten adviseert bij de samenstelling van het wettelijk basispakket op de kabel. De programmaraad wordt benoemd door de gemeenteraad en bestaat uit burgers met interesse voor radio en tv. De programmaraad treedt op als consumentenvertegenwoordiging voor de kijkers en luisteraars.

Als gevolg van de wetswijziging wordt ook de programmaraad Midden-Utrecht opgeheven en dient de verordening programmaraad Midden-Utrecht te worden ingetrokken. Het college legt het voorstel ter intrekking van de verordening programmaraad Midden-Utrecht voor aan de raad. Beslispunten:
De raad voorstellen om de verordening van de programmaraad Midden-Utrecht, als gevolg van een wetswijziging, in te trekken. Akkoord met voorstel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren