Katern

Wouter Kolff verlaat Veenendaal voor Dordrecht

Enkele jaren geleden ruilde wethouder Wouter Kolff uit Nieiuwegein zijn wethouderschap in voor het burgemeesterschap in Veenendaal. Vandaag laat hij weten dat hij Veenendaal verlaat en aan de slag gaat als burgemeester in Dordrecht. Een stapje dichterbij Den Haag?

“Het is oprecht moeilijk om Veenendaal en de Veenendalers de komende tijd los te laten. Ik ben dankbaar dat ik bijna 5 jaar uw burgemeester heb mogen zijn en mooie en moeilijke momenten met u heb gedeeld”, aldus de burgemeester in een persbericht.

Dordrecht
Kolff wordt de opvolger van PvdA-er Peter van der Velden, die sinds het vertrek van VVD-er Arno Brok waarnemend burgemeester is. Als alles volgens planning verloopt, wordt hij op 13 september geïnstalleerd.

De verhuizing naar Dordrecht is voor Kolff een logische keus. “Het is niet te weerstaan om terug te kunnen keren naar de omgeving waar ik ben opgegroeid en burgemeester te worden van bijna 120.000 Dordtenaren. Dordrecht is echt een parel die iedereen moet ontdekken!”, aldus de oud wethouder uit Nieuwegein.

2 thoughts on “Wouter Kolff verlaat Veenendaal voor Dordrecht

  1. Joop

    Krijg hij zeker nog een nettere bankrekening

  2. johnny

    zakken vullen maar

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren