Katern

Internationale Vrouwendag in buurthuis De Boog

Op zondag 8 maart aanstaande zal in buurthuis De Boog in de wijk Galecop weer Internationale Vrouwendag gehouden worden. Vanaf 12.00 uur tot 18.00 uur is er weer van alles te doen en is er een afwisselend programma vol verrassingen.

Zang, dans en Zumba staan op het programma. Er is ook een kleurrijke modeshow met daarbij een demonstratie Indiase klederdrachten. En een demonstratie hoe je een Mexicaanse piñata maakt. En veel meer. Ladyspeaker Haseena Bakhtali stelt het podium gedurende maximaal 1 minuut beschikbaar voor iedereen die een eigen mening wil delen met het publiek. Uiten via zingen kan ook. Zo is er ook een Karaoke. Wil je liever tekenen dan kan dat ook in de zaal onder begeleiding van Mahsjid Djalinoes.

Tijdens de dag is er van alles te snoepen en te smikkelen. Zo kun je kennismaken met gerechten uit alle windstreken en is er volop gelegenheid voor een schoonheidsbehandelingen, massage, coaching en healing. Mevrouw Amigh, gezinstherapeut, zal aanwezig zijn om adviezen te geven bij opvoedproblemen. Het feest zal worden afgesloten met een gratis Loterij met veel leuke prijsjes. Buurthuis De Boog is gevestigd aan de Thorbeckepark 183 en alleen vrouwen hebben die dag toegang.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren