Katern

Internationaal succes vooor KRC Rolling

Van 1 tot en met 4 november werd in Portugal de Europacup verreden. Tijdens deze Europese Kampioenschappen voor kunstrolschaatsers tot en met 16 jaar is Maureen Versteeg, één van de leden van KRC Rolling uit Nieuwegein eerste geworden.

Maureen wordt getraind door Sylvia Pistorius (voormalig meervoudig Nederlands Kampioen vrijrijden en dit jaar Nederlands Kampioen senioren bij het roldansen). In april van dit jaar werd zij al eerste bij de Issey-Paris dance contest. En juli van dit jaar werd Maureen Nederlands kampioen bij de mini’s en in oktober eerste in deze klasse tijdens de “Hettange-Grande”, een internationale wedstrijd in Frankrijk.

Met de winst tijdens de Europacup, ook in de klasse mini’s, sluit zij een zeer succesvol rolschaatsjaar op fantastische wijze af.

Voor KRC Rolling is het de eerste keer in haar bestaan dat zij een internationale titel behalen op dit hoge niveau. Zij zijn zeer trots op de prestaties van Maureen en haar trainster.

One thought on “Internationaal succes vooor KRC Rolling

  1. Elly Duivis

    Schitterend. Super Gefeliciteerd Super Topper

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren