Inspiratie voor een rondreis door Noord-Amerika

Elke reisliefhebber droomt ervan: een rondreis door Noord-Amerika. Noord-Amerika is erg groot en divers en dit maakt het continent de ultieme bestemming voor een grote rondreis. Maar wat zijn nou mooie routes en plekken die je zeker niet mag overslaan tijdens een rondreis door Noord-Amerika? Hieronder vind je inspiratie voor bestemmingen tijdens een rondreis door Noord-Amerika.

tenzingtravel

Een roadtrip door West-Amerika
Een roadtrip door West-Amerika staat bij veel reisliefhebbers boven aan het lijstje. Rondreizen Amerika zijn erg populair en dit is niet voor niets natuurlijk. In West-Amerika kun je zowel terecht voor het bezoeken van grote steden zoals Los Angeles, San Francisco en Las Vegas als prachtige natuur. Er zijn vele nationale parken die zeker een bezoekje waard zijn tijdens een roadtrip door West-Amerika. Denk bijvoorbeeld aan Yosemite National Park, Sequoia National Park, Grand Canyon National Park, Joshua Tree National Park en nog veel meer. In al deze parken kun je genieten van verschillende natuurlijke verschijnselen en landschappen. Ook kun je in West-Amerika het strand opzoeken en tijdens je roadtrip ook genieten van een aantal relaxte stranddagen. Je merkt het, in West-Amerika is er meer dan genoeg te zien en te doen tijdens een roadtrip!

Een roadtrip door West-Canada
West-Canada is zeker een aanrader voor een rondreis door Noord-Amerika. De staten British-Columbia en Alberta kunnen zeker niet ontbreken tijdens rondreizen Canada. Deze staten staan bekend om hun indrukwekkende natuur, waaronder bergen, felblauwe meren en vele watervallen. Het is aan te raden om deze gebieden in de zomer te bezoeken, zodat je er mooie wandelroutes kunt lopen. Ook kun je in de zomer zwemmen in een van de vele prachtige bergmeren. Echt een must-do wanneer je West-Canada bezoekt! Verder kun je uiteraard ook een bezoekje brengen aan een van de vele steden in het gebied. Bezoek Vancouver, Edmonton en Calgary voor een onvergetelijke rondreis door West-Canada!

Een roadtrip van Oost- naar West-Amerika
Voor mensen die veel weken de tijd hebben voor een rondreis door Amerika is een roadtrip van Oost- naar West-Amerika een goede optie. Hier heb je minstens 3,5 week voor nodig en als je in een wat rustiger tempo wilt reizen nog veel meer weken. Deze route heet ook wel de U.S. 20 route en loopt over de langste snelweg van heel Amerika. Tijdens deze route kun je veel mooie plekken bezoeken, waaronder de stad New York, de Niagara watervallen, verschillende indrukwekkende nationale parken, Los Angeles, Las Vegas en nog veel meer! Ook deze route is dus zeker een optie om in het achterhoofd te houden.

Met al deze inspiratie voor een rondreis door Noord-Amerika kun jij alvast je rondreis plannen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk