Katern

Inschrijving Jeugdtoernooi TV Rijnhuyse

Van 18 t/m 27 maart a.s. organiseert Tennisvereniging Rijnhuyse in Nieuwegein voor de achtste keer het Kapsalon van Doorn Open Jeugdtoernooi. Tijdens dit tennistoernooi voor de jeugd spelen de kinderen in verschillende leeftijdscategorieën en speelsterktes t/m 17 jaar.

Het thema van dit jaar is ‘Vrolijk Pasen’ en er worden tijdens het toernooi verschillende activiteiten rondom dit thema georganiseerd. Zo is er op de finaledag zondag 27 maart een lekkere paasbrunch en krijgen de kinderen iedere dag een gratis snack. Kinderen die de eerste wedstrijd verloren hebben, gaan bovendien verder in de verliezersronde. Inschrijven kan nog tot 4 maart via www.toernooi.nl.

Voor de jeugd t/m 10 jaar organiseert Rijnhuyse op woensdagmiddag 23 maart het Rood en Oranje Event. Deze kinderen spelen dan op kleinere banen en met zachtere ballen, waardoor ze op hun eigen niveau spelen en kunnen doorgroeien naar een groter veld. Dit past goed bij het jeugdtoernooi, want het draait vooral om de fun. Inschrijven kan op tenniskids.toernooi.nl.

De inschrijving voor het Kapsalon van Doorn Open Jeugdtoernooi zijn reeds van start gegaan en sluit op 4 maart. Op 18 maart worden de speelschema’s bekend gemaakt. Voorgaande jaren was het toernooi een groot succes, met een maximaal aantal deelnemers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk