inschrijving geopend voor deelname aan de Authentiek Dag in Vreeswijk

Zaterdag 7 september gaat de oude kern van Vreeswijk weer bruisen in de sfeer van de jaren ’50. De Authentieke Dag Vreeswijk viert dit jaar haar 10-jarig jubileum en daarom wordt er flink uitgepakt. Ook dit jaar hebben veel liefhebbers zich al ingeschreven voor dit prachtige evenement waardoor er weer vele verschillende oldtimers van 40 jaar en ouder te bewonderen zijn.

Amerikaans tintje
De oude dorpskern staat in het teken van muziek met een Amerikaans tintje uit de jaren 50. Een fantastische rock-‘n’-roll band zal iedereen laten swingen en voor de oude vetkuiven is er stampende dixielandmuziek. Het zal dan toch echt moeilijk zijn om stil te blijven staan! Een linedancegroep gaat dansen op country & western muziek waarbij iedereen kan meedoen. Wie niet wil dansen kan meegenieten. Tussen de glimmende Cadillacs en andere Amerikaanse sleeën zal Marilyn Monroe in hoogsteigen persoon in een wapperende witte jurk flaneren. Kortom, waan je even in de jaren 50 en droom weg naar oude sfeervolle tijden.

Deelnemen met een oldtimer?
Inschrijven kan via het inschrijfformulier (www.invreeswijk.nl/inschrijfformulier-authentieke-dag-vreeswijk). Kosten voor het inschrijven bedragen € 15,-. Inschrijven kan met voertuigen tot en met bouwjaar 1980. Mocht u een jonger exemplaar hebben dan vragen wij u contact met ons op te nemen via oldtimers@invreeswijk.nl. Iedereen krijgt na afloop een unieke herinnering.

De burgemeester zal weer op spectaculaire wijze het startschot geven voor de route die de oldtimers (auto’s, vrachtauto’s, motorfietsen, tractoren en brommers) langs de Hollandse Waterlinie gaan rijden.

Authentieke Dag in 2016

One thought on “inschrijving geopend voor deelname aan de Authentiek Dag in Vreeswijk

  1. A. Verheul

    De burgemeester zal zelf niet aanwezig zijn. Uiteraard wel een waardige vervanger. Wie? Dat houden we nog even geheim.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren