Katern

Inschrijven voor workshop ‘Samen voor… een goede beursvloermatch’

Samen voor Nieuwegein, het netwerk voor maatschappelijk betrokken organisaties, houdt op maandag 24 oktober een workshop ‘Samen voor… een goede beursvloermatch’ om 19:30 uur bij sportcomplex Merwestein. Deze workshop is speciaal voor verenigingen en stichtingen om zich voor te bereiden op de Beursvloer op donderdag 17 november. Inschrijven voor de workshop kan gelijk met de inschrijving voor de Beursvloer via www.samenvoornieuwegein.nl. De deelnemers aan de workshop leren hoe ze de wensen en het aanbod kunnen formuleren en hoe ze dit presenteren aan de bedrijven. De workshop wordt gegeven door Karin Beenen van Samen voor Nieuwegein.

De Beursvloer wordt gehouden op donderdag 17 november van 16:00 tot 18.00 uur bij Ordina aan de Ringwade 1. Zowel bedrijven als maatschappelijke organisaties zijn van harte welkom om deel te nemen.

Voor informatie kunnen belangstellenden kijken op de website van Samen voor Nieuwegein. Bellen of e-mailen kan ook met intermediair Karin Beenen, e-mail: info@samenvoornieuwegein.nl of telefoon: 06-43368435.

beursvloerg

Een goede voorbereiding op de Beursvloer helpt bij het sluiten van waardevolle matches. Medewerkers van kindercentrum Skippy van Reinaerde hebben vorig jaar een match gemaakt met de ABN AMRO.
Foto: Fototeam KenM

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk