Inschrijven voor de Kindervakantieweek

Ook dit jaar komt er weer een Kindervakantieweek in Nieuwegein. In de week van 14 tot en met 18 augustus zijn de kinderen welkom op beide terreinen van Bouwspeeltuin Jeugdland en Bouwgein. Er zullen diverse activiteiten plaats vinden, theater, hutten bouwen, sportieve activiteiten en ook een speurtocht en overnachting. Elke speeltuin heeft zijn eigen programma, maar het thema is gelijk en dit jaar is dat: ‘Kindervakantieweek in het Wild.’

De inschrijving voor deze week is op 7 juni 2017 op de beide speeltuinen. Voor Bouwgein (noord) is dat op het terrein aan de Hoveniersweide 9, voor Jeugdland (zuid) op Helmkruid 1. Vanaf 19.00 uur kunt u uw kind inschrijven. Ouders van kinderen met een stadspas kunnen in de middag tussen 14.00 uur en 16.00 uur al langskomen op de speeltuinen om zich in te schrijven. Alleen kinderen uit het eigen gezin mogen worden ingeschreven. De bijdrage is voor bouwers (vanaf 6 jaar) 20 euro, voor kleuters 15 euro. Kinderen met een Stadspas betalen 2,50 euro. Wees er snel bij, want vol= vol!

Vrijwilligers gezocht!
We zoeken ook nog hard naar vrijwilligers. Dus vind je het leuk om een dag/de hele week te komen helpen, laat het de organisatie dan weten via de e-mail. Voor vragen kunt u terecht via e-mail: kvwbouwgein@gmail.com (voor bouwspeeltuin Bouwgein) of kvw.jeugdland@gmail.com (voor bouwspeeltuin Jeugdland)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk