Ingeblikt Mars! De grootste reis is de reis naar jezelf

Theater Totaal bestaat 25 jaar en viert dat met de muzikale theatervoorstelling ‘Ingeblikt Mars! De grootste reis is de reis naar jezelf’. Zij spelen de voorstelling op 5 en 6 juli 2022 in Theater DE KOM in Nieuwegein. De eigen band Total Loss verzorgt live de muziek.

Theater Totaal zou de jubileumvoorstelling afgelopen december spelen, maar vanwege de coronamaatregelen kon dat op het laatste moment helaas niet doorgaan.

In de magische, muzikale, avontuurlijke en spannende familievoorstelling ‘Ingeblikt Mars!’ van Theater Totaal gaan bijna 40 astronauten op zoek in de oneindige ruimte. Waar zoeken ze naar? En zullen ze het ooit gaan vinden? Schrijver Benny Lindelauf (Zilveren Griffel 2022 en Woutertje Pieterse Prijs 2021), schreef het script voor deze voorstelling, samen met artiesten van Theater Totaal.

Wanneer en waar
De voorstelling is in de Rabobankzaal van Theater DE KOM, Stadsplein 6 in Nieuwegein. Dat is tevens de thuisbasis van Theater Totaal. De speeldata zijn:

· Dinsdag 5 juli 2022 om 14.00 uur
· Dinsdag 5 juli 2022 om 20.00 uur
· Woensdag 6 juli 2022 om 20.00 uur

De voorstelling, van ongeveer 75 minuten, is geschikt voor kijkers vanaf 10 jaar.

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 17,50, voor kinderen t/m 12 jaar, studenten en 65+ € 13,50.
Dit is inclusief een drankje. Ze zijn hier te bestellen.

Over Theater Totaal
Theater Totaal is de werkplek voor talentvolle muzikanten en acteurs met een verstandelijke beperking. De plek waar mensen met een verstandelijke beperking hun droom van uitvoerend artiest kunnen waarmaken. Zij zijn onderdeel van zorgorganisatie Amerpoort. Vanaf 31 augustus breidt Theater Totaal uit met de extra theatergroep Nest, een beginnersgroep voor artiesten die nog weinig of geen ervaring hebben met theater en muziek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk