Informatiebijeenkomst Stationsgebied City

Benieuwd naar de ontwikkelingen in het Stationsgebied City Nieuwegein? De gemeente Nieuwegein houdt hierover op donderdag 6 juni aanstaande een informatiebijeenkomst ‘City Made by you.’ Deze bijeenkomst vindt plaats in de raadszaal in het Stadhuis van de gemeente Nieuwegein en begint om 20.00 uur.

Tijdens de informatieavond krijgen de bezoekers informatie over het nieuwe, moderne knooppunt voor tram en bus in City, de tijdelijke inrichting van het ‘stationsplein’ en de volgorde van de werkzaamheden. De gemeente Nieuwegein is benieuwd naar de mening en ideeën van haar inwoners.

Vooraf aanmelden
Wilt u de bijeenkomst bijwonen meld u zich dan aan. Dat kan middels een e-mailtje te sturen naar: city@nieuwegein.nl.

Bewoners van het appartementencomplex aan de Weverstede worden binnenkort op een ander moment bijgepraat. Zij ontvangen hiervoor persoonlijk een uitnodiging in de bus. Meer informatie over de verdere vernieuwing van City Nieuwegein vindt u hier.

Artist impression van het nieuwe stationsgebied in de binnenstad van Nieuwegein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren