Creators FC speelt wedstrijd voor bevolking van Oekraïne

Het bekende voetbalteam Creators FC met grote influencers uit Nederland (en deze keer ook België), zal maandag 7 maart een wedstrijd spelen in Nieuwegein. Op Sportpark Galecop zullen maar liefst twee gemengde teams met bekende Nederlanders (zowel vrouwen als mannen) tegen elkaar spelen om geld op te halen tijdens de landelijke actie van Giro 555. Met deze actie zullen zij hun achterban van miljoenen volgers stimuleren om geld te doneren voor de bevolking van Oekraïne.

Beide teams zullen in de kleuren van Oekraïne spelen, geel tegen blauw. Tickets voor de wedstrijd, die aankomende maandag om 20.00 uur plaatsvindt op het hoofdveld van JSV in Nieuwegein, zijn te verkrijgen via de website van Creators FC. Let op, want er worden maximaal 555 toeschouwers toegelaten.

In het team van Creators FC zitten social sterren zoals Seran Lakap, Slotta (Frank van de Slot), Niek Roozen, Meester Jesper, Vincent Visser, Glenn Helder etc. De Oekrainse voetballer Evgeniy Levchenko zal de wedstrijd aftrappen en misschien zelfs meedoen.

Levchenko werd geboren in de Oblast Donetsk, dat destijds onderdeel was van de Sovjet-Unie en nu in het huidige Oekraïne ligt. Levchenko werd in 1996 door Vitesse naar Nederland gehaald, nadat hij eerder bij zowel Sjachtar Donetsk als CSKA Moskou in het tweede elftal had gespeeld. Levchenko liet zich in 2001 naturaliseren tot Nederlander.

Het online youtube voetbalteam Creators FC werd opgericht door Nieuwegeiner Roy van Rossum op 8 oktober 2016, Roy was en is bekend op YouTube onder de naam ”goochelen doe je zo”.

Van links naar rechts: Noah Zeeuw, Roy de Coach, Matthy het Lam, Raoul Joshua, Vincent Visser, Niek Roozen, Seran Lakap, Robbie van de Graaf en Jay Jay Boske. De rij eronder: Dutch Performante, Akkamist, Frank ‘Slotta’, Rutger Schipper, Jasper Lijfering en Glenn Helder. Liggend op de grond: Defano Holwijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk