Informatiebijeenkomst bij PCB Nieuwegein

Op dinsdag 8 maart en donderdag 17 maart organiseert PCB Uitvaartzorg tezamen met Annemarie van Ravesteijn (Adoa Consult) een informatiebijeenkomst over stress in moeilijke perioden van je leven. Het thema is: ‘Hoe houd ik het vol.’ Hoe ga je om met de stressvolle periode als een geliefd persoon ernstig ziek is en mogelijk komt te overlijden?

Het kan voelen als een achtbaan waarin je mee wordt gesleurd. Behalve de zorg worstel je met je eigen emoties. Het vraagt dubbele energie als je je om de zieke bekommert, maar ook je eigen dagelijkse dingen hebt. Je gezin, je werk. Het kan zijn dat de omgeving niet altijd begrijpt hoe zwaar het voor je is. Hoe kun je stress aan die op je afkomt? Hoe kun je goed voor jezelf blijven zorgen? Een bijeenkomst als steuntje in de rug voor jou!

De informatiebijeenkomst is dinsdag 8 maart 2016 van 13.30 uur tot 15.30 uur en donderdag 17 maart 2016 van 19.30 uur tot 21.30 uur. De toegang is gratis en worden gegeven in het PCB kantoor aan de Dorpsstraat 6 in Vreeswijk. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst is noodzakelijk, dit kan via deze website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk