Informatieavond ‘Samen isolatie inkopen’

Collectieve inkoop van isolatie voor de vloer en de kruipruimte, dat is handig! De Nieuwegeinse vrijwilligersorganisatie Energie-N heeft het meeste werk al voor u gedaan: ze selecteerden drie betrouwbare aanbieders die verschillende soorten isolatie aanbieden. Doordat u collectief inkoopt, scheelt dat in de kosten.

Wilt u meer weten? Kom dan op donderdag 27 februari om 19.30 uur naar Buurtplein Batau in de Walnootzaal. Energie-N legt dan uit hoe de actie werkt, hoe u het voor uw situatie meest geschikte product kiest uit het aanbod van de geselecteerde leveranciers. Ook krijgt u antwoord op al uw andere vragen op dit gebied. Er wordt ook ingegaan op de subsidie/financiering mogelijkheden.

In 2018/2019 ondersteunde Energie-N al zestig bewoners bij de isolatie van hun kruipruimte of vloer. Zij zitten er deze winter warmpjes bij. Wilt u dat ook? Kom dan langs en kijk op www.energie-n.nl.

Wilt u weten wat u nog meer kunt doen om minder energie te verbruiken? Doe dan de online energiescan op www.jouwhuisslimmer.nl. Hier krijgt u snel een overzicht van de besparingen en de kosten van het verduurzamen van uw huis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren