Informatieavond ‘Samen isolatie inkopen’

Collectieve inkoop van isolatie voor de vloer en de kruipruimte, dat is handig! De Nieuwegeinse vrijwilligersorganisatie Energie-N heeft het meeste werk al voor u gedaan: ze selecteerden drie betrouwbare aanbieders die verschillende soorten isolatie aanbieden. Doordat u collectief inkoopt, scheelt dat in de kosten.

Wilt u meer weten? Kom dan op donderdag 27 februari om 19.30 uur naar Buurtplein Batau in de Walnootzaal. Energie-N legt dan uit hoe de actie werkt, hoe u het voor uw situatie meest geschikte product kiest uit het aanbod van de geselecteerde leveranciers. Ook krijgt u antwoord op al uw andere vragen op dit gebied. Er wordt ook ingegaan op de subsidie/financiering mogelijkheden.

In 2018/2019 ondersteunde Energie-N al zestig bewoners bij de isolatie van hun kruipruimte of vloer. Zij zitten er deze winter warmpjes bij. Wilt u dat ook? Kom dan langs en kijk op www.energie-n.nl.

Wilt u weten wat u nog meer kunt doen om minder energie te verbruiken? Doe dan de online energiescan op www.jouwhuisslimmer.nl. Hier krijgt u snel een overzicht van de besparingen en de kosten van het verduurzamen van uw huis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk