Informatieavond quickscan woningbouwlocaties

De gemeente Nieuwegein heeft de afgelopen tijd een locatiescan uitgevoerd voor mogelijke bouwlocaties voor woningen in de gemeente. Op dinsdag 3 maart zal er een informatieavond worden gehouden in de Raadszaal van het Stadshuis. Dan zullen de resultaten worden besproken van deze locatiescan en uitgelegd worden hoe de gemeente en met welke criteria de locaties gevonden zijn. Het begint om 19.30 uur. Aanmelden is wenselijk via: d.vanderkooij@nieuwegein.nl.

De resultaten van de quickscan en de inbreng van deze avond worden vervolgens in april aan de Raad voorgelegd tijdens een Raadsinformatieavond. Besluitvorming in de Raad vindt na het zomerreces plaats.

De mogelijke verplaatsing van de hockeyvelden van Rijnhuizen en de kwaliteitsverbetering van het sportpark Parkhout/Zandveld zullen voor een deel uit de opbrengst van woningbouwprojecten worden betaald. Tijdens eerdere gesprekken met betrokkenen is vaak gevraagd of er in de gemeente ook nog andere woninglocaties te ontwikkelen zijn naast de Helmkruid, waarvan de opbrengsten de ontwikkelingen van Rijnhuizen, Parkhout en Zandveld kunnen financieren. Om antwoord te geven op deze vraag heeft de gemeente deze locatiescan uitgevoerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren