Informatieavond over borstvoeding

Maandag 24 januari a.s. organiseert Alant Natal, centrum voor zwangerschap en geboorte, een informatieavond over borstvoeding. Tijdens deze informatieavond, bestemd voor (aanstaande) ouders, wordt voorlichting gegeven door een lactatiekundige en een vrijwilliger van borstvoedingorganisatie La Leche League.

Veel vrouwen die in verwachting zijn, willen hun baby na de geboorte borstvoeding geven. Moedermelk bevat niet alleen alle voedingsstoffen die een baby nodig heeft, maar onder andere ook afweerstoffen die de baby beschermen tegen ziekten en infecties. Maar hoe werkt dat in de praktijk? Hoe weet je of je voldoende melk hebt? Bij wie kun je terecht met vragen? Kun je borstvoeding geven als je weer aan het werk gaat? Op deze en andere vragen wordt antwoord gegeven tijdens de informatieavond.

De informatieavond vindt plaats op maandag 24 januari a.s. van 20.00 tot 22.00 uur in het Auditorium op de eerste etage van het St. Antonius Ziekenhuis aan de Koekoekslaan 1 te Nieuwegein. Belangstellenden kunnen zich telefonisch aanmelden via telefoon (030) 609 38 88 of via e-mail.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk