Informatieavond ‘Door’ in Stadshuis Nieuwegein

Inwoners van Nieuwegein die een huis willen kopen en/of hun huis willen verkopen doen er verstandig aan om op donderdagavond 13 september om 18.30 uur naar het Stadshuis van Nieuwegein te komen. Deze avond presenteert consumentenorganisatie Vereniging Eigen Huis in de Oudegeinzaal het verhuisplan ‘Door.’ Een verfrissend initiatief om kopers en verkopers te helpen om in deze moeilijke tijd hun verhuisplannen te realiseren.

Wethouder Adriani van Nieuwegein trapt om 19.00 de avond af: “Dit initiatief kan de woningmarkt in Nieuwegein helpen. Onze gemeente leent zich bij uitstek voor deze proef. Veel mensen willen verhuizen. Binnen Nieuwegein werken makelaars, maar ook ontwikkelaars, woningbouwverenigingen en de gemeente op een ondernemende manier samen om de woningmarkt in beweging te houden. Dit initiatief past daar prima bij.”

Vereniging Eigen Huis heeft het plan ‘Door’ ontwikkeld als antwoord op de problemen die consumenten hebben bij het verkopen of kopen van een huis. Vrijwel iedereen met serieuze verhuisplannen wacht met de koop van zijn nieuwe huis tot het oude is verkocht en starters lukt het nauwelijks om hun eerste huis te kopen. Omdat iedere koop van een woning weer tot een volgende verhuizing leidt, heeft Vereniging Eigen Huis een systeem ontwikkeld waarbij kopers en verkopers elkaar helpen. Starters kunnen met ‘Door’ hun huis met een fikse belastingvrije bonus kopen, waardoor iedereen zijn huis sneller verkoopt en daadwerkelijk kan verhuizen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren