Programma ‘Gluren bij de Buren Nieuwegein’ bekend

Er staat een gloednieuwe editie van ‘Gluren bij de Buren Nieuwegein’ voor de deur! Op zondag 9 februari 2020 worden 35 huiskamers door de hele gemeente Nieuwegein omgetoverd tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Het Perzisch tapijt wordt tot podium gebombardeerd en de hoekbank tot tribune. In heel Nederland, verdeeld over 22 steden, zijn maar liefst 4060 optredens naar ieders hartelust.

Tussen 12.00 uur en 17.00 uur op zondag 9 februari aanstaande zijn er optredens van rapformaties tot theatermakers en van cabaretiers tot 30-koppige koren. Kortom, voor ieder wat wils en ook nog eens gratis toegankelijk.

Zo kun je een reis om de wereld maken aan de Lekboulevard, genieten van een nieuw begin aan de Serenadelaan of een Late Night Live Experience ervaren op de Appelvink. Het hele programma kunt u hier bekijken.

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd vanuit een stichting zonder winstoogmerk. ‘Dankzij duizenden enthousiaste vrijwilligers (onze gastvrije huiskamereigenaren en lokale podiumkunstenaars) kunnen we jaarlijks ruim 1300 gratis toegankelijke mini-podia presenteren’ aldus de organisatie. ‘Gluren bij de Buren’ wordt voor de negende keer georganiseerd in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren