‘Ik Bouw (van) Holland’

Luc Scheidel van bouwspeeltuin Bouwgein: ‘We hebben een leuke sportieve en feestelijke zomer voor de boeg: het Europees kampioenschap voetbal en daarna de Olympische spelen. Ook Bouwgein hult zich in de nationale kleuren. De kindervakantieweek – dit jaar van 13 tot en met 17 augustus – heeft het thema “Ik bouw (van) Holland”. Inschrijving vindt plaats op 12 juni.’

In de week van 13 augustus 2012 zijn kinderen van 4 tot en met 12 jaar welkom om zich helemaal uit te leven op bouwspeeltuin Bouwgein aan de Hoveniersweide 9 in Nieuwegein noord. Er zullen hutten gebouwd worden, maar ook zullen er veel sportieve activiteiten zijn. Onlangs heeft Bouwgein vergunning voor de bouw van het nieuwe pand gekregen. Door de bouwactiviteiten te scheiden van het speelterrein, kan de kindervakantieweek dit jaar gewoon doorgaan.

Inschrijving is op 12 juni 2012 op de Koningin Julianaschool aan de Aert de Gelderhage 5 in de wijk Galecop. Van 19:00 uur tot 20:00 uur kunt u uw kind inschrijven. Alleen kinderen uit het eigen gezin mogen worden ingeschreven. De bijdrage is voor bouwers 20 euro, voor kleuters 15 euro.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk