Katern

Hutten bouwen in het Natuurkwartier succesvol

Afgelopen woensdag- en vrijdagmiddag in de voorjaarsvakantie hebben meer dan 70 kinderen hutten gebouwd in het Natuurkwartier. De kinderen hebben vol enthousiasme hutten gemaakt met takken in het bos en op het eiland in de waterspeelplaats. Op de waterspeelplaats is de oude wilgenteen hut door de kinderen weer nieuw leven in geblazen door muren dicht te vlechten met takken.

In het bos zijn met verschillende constructies hutten gemaakt met takken. Een aantal hutten zijn zelfs compleet ingericht met meubilair van boomstammen en bloemversieringen. Aan het eind van de middag kon iedereen nog marshmallows bakken boven het vuur en warme chocolademelk drinken.

Voor deze en andere vakantieactiviteiten zoekt het MEC nog vrijwilligers. De activiteiten zijn zeer divers maar natuurbeleving en -ervaring staan altijd centraal. Ben of ken jij iemand die, het leuk vindt om met kinderen activiteiten te doen, graag buiten of natuurliefhebber is en tijdens schoolvakanties incidenteel of regelmatig een middag de tijd heeft? Neem dan voor meer informatie contact op met Grietje van der Hoek: g.vanderhoek@nieuwegein.nl (tel: 030-6071822) of loop even langs bij het MEC gebouw in het Natuurkwartier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk