Huis aanschaffen in de regio Nieuwegein, hier moet je rekening mee houden

Een huis aanschaffen in de regio Nieuwegein? Dan wacht je een hectische periode, want bij de aan- en verkoop van een huis komt nogal wat kijken. Er zijn heel veel zaken om rekening mee te houden. Belangrijkste is wellicht het zien te verkrijgen van een hypotheek.

Leg eerst maar eens contact met adviseur Frits
Gelukkig is er hulp, onder meer in de vorm van adviseur Frits, specialist in onder meer online hypotheken. Frits helpt je met vooral een volledig onafhankelijk hypotheekadvies. Je plant gewoon gratis een gesprek met hen in. Frits zal je laten zien hoe je zelf de maximale leensom uit kunt rekenen met een handige en eveneens gratis rekentool. De adviseurs zullen een en ander checken en Frits kan alles administratief verder voor je regelen. Verder biedt je steun en toeverlaat Frits allerhande tips rondom het kopen van een huis in de regio Nieuwegein en download je een gratis e-book.

Financiën rond? Dan begint de grote drukte
Heb je dat eenmaal in orde gemaakt? Dan begint het organisatorische deel. Je schakelt een verkoopmakelaar in voor je eigen huis, je belt een aankoopmakelaar voor een nieuw huis, je maakt een planning, wikt en weegt, laat je eigen en je nieuwe huis taxeren en doet een bod op een nieuw huis én hebt ondertussen een bod op je eigen huis ontvangen. Je moet beslissen en dat onder tijdsdruk. En als alles dan samenkomt en financieel alles rond is, dan kun je een datum prikken voor de grote dag: een verhuizing naar de regio Nieuwegein. Je kunt het natuurlijk ook allemaal zelf regelen, mits je hier tijd en zin in hebt.

Je bent elke dag met de verhuizing bezig
Je bestelt een verhuiswagen, vraagt je familie en vrienden om hulp, zoekt nieuwe meubels uit en verkoopt je huidige meubels. En zo ben je vanaf het moment dat je een huis gekocht hebt dag en nacht met de verhuizing bezig. Voor het echter zover is, moet je zorgen dat financieel alles in orde gemaakt wordt en dat je een hypotheek afsluit die bij je past en die later geen blok aan je been blijkt. Wees daarom altijd reëel en bovendien is Frits er dan ook nog om de vinger aan de pols te houden. Want verhuizen naar de regio Nieuwegein begint natuurlijk altijd met het contact leggen met adviseur Frits. Hebben jij en Frits de zaken rond gekregen, dan gaat het daarna vaak heel snel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren