High Tea met Lenny Geluk-Poortvliet (CDA)

Het CDA in Nieuwegein nodigt de inwoners uit voor een leuke middag speciaal voor senioren op buurtplein Zuid aan de Ratelaar 37. CDA Tweede Kamer lid Lenny Geluk-Poortvliet vrijdagmiddag 1 februari aanstaande meer vertellen over haar werk in Den Haag. Zij houdt zich onder ander bezig met onderwerpen als mantelzorg, de WMO en (ouderen)emancipatie.

Tijdens deze middag kunnen de bezoekers vragen stellen aan Lenny over diverse ouderenzaken. Opgeven is wel van belang om teleurstelling te voorkomen. Wilt u zich nog aanmelden dan kan dat tot en met 30 januari via: martdekoning@hotmail.com.

Over Leny Geluk-Poortvliet
Lenny Geluk-Poortvliet (1943) is sinds 31 oktober 2017 lid van de Tweede Kamerfractie van het CDA. Zij was enige jaren wethouder en raadslid in de gemeente Schouwen-Duiveland en daarvoor eigenaresse van een kunsthandel. Daarnaast is ze actief in het CDA. Mevrouw Geluk woont in Zeist.

In de Tweede Kamer houdt mevrouw Geluk zich bezig met zorg (mantelzorg, wet maatschappelijke ondersteuning, thuiszorg), cultuur en emancipatiebeleid. Als parlementariër bracht Geluk in 2018 een actieplan tegen eenzaamheid uit met praktische oplossingen voor dat probleem.

Lenny Geluk-Poortvliet

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren