Het is weer september

Terwijl de Tweede Kamer nog zit bij te komen van Prinsjesdag en de Algemene Beschouwingen, is het voor de gewone burger weer tijd om de tuin winterklaar te maken, pepernoten en speculaaspoppen in te slaan en de wintervakantie te boeken, kortom het is de hemel zij dank weer afgelopen met dat geleuter in de Tweede Kamer.

Véroon van den Heuvel van Stadspartij Onze Nieuwegeinse Samenleving: ‘Ook ieder Tweede Kamerlid haalt weer diep adem alsof men zojuist de vrijheid herwonnen heeft. Maar ook alles wat men niet heeft kunnen zeggen, schreeuwt men nu uit: Wat een idioten! Wat een platvloersheid! Wat een onvoorstelbare vooringenomenheid! Wat houdt om te beginnen dat goddelijke recht van spreken van een volksvertegenwoordiger in?’ Klik hier voor het antwoord want, hoe gaat het nu eigenlijk in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren