Heb jij je al ingeschreven voor één van de 67 huurappartementen van De Stedeling?

Heb jij je al ingeschreven voor één van de 67 huurappartementen van De Stedeling? Je hebt nog tot vrijdag 6 november a.s. 12.00 uur de tijd om je in te schrijven voor dit nieuwbouwproject in Nieuwegein. De inschrijving loopt via de projectwebsite.

De Stedeling wordt gerealiseerd in het voormalig kantoorpand aan de Zoomstede. Hier kun je straks modern en hoogwaardig wonen, met het gemoderniseerde, levendige centrum van Nieuwegein op loopafstand. De appartementen zijn onder meer geschikt voor starters en ouderen. Voor 39 van de woningen geldt een leeftijdsgebonden toewijzingsprocedure.

In het appartementencomplex komen 2- en 3-kamerappartementen met woonoppervlaktes van circa 41 tot 82 m². Ze zijn voorzien van een spiksplinternieuwe keuken en badkamer. Ook beschikken diverse appartementen over een balkon of tuin. De woningen hebben een hoog afwerkingniveau en ze zijn zeer energie-efficient (A-label). De huurprijzen voor de appartementen variëren van € 870,- tot € 1395,- per maand.

Wil jij kans maken op één van de appartementen in De Stedeling. Zorg er dan voor dat jouw inschrijving voor aanstaande vrijdag 12.00 uur binnen is. Naar verwachting zullen de appartementen al in december 2020 worden opgeleverd. Neem voor meer informatie klik hier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren