Heart of Holland Chorus geeft 2 Kerstmatinees

Dit jaar heeft het Nieuwegeinse koor ‘Heart of Holland Chorus’ een feestelijke familieshow gemaakt voor de Kerst. Mooie kerstliedjes maar ook hele bekende liedjes. Met een eigentijds Kerstverhaal nodigt Santa de kinderen in de zaal uit om naar voren te komen. Gezellig, en lekker meezingen als je zin hebt. Tot slot een aardigheidje en kinderen die willen, mogen met de Kerstman op de foto.

De eerste voorstellingen beginnen op 15 december a.s. in De Kom om 13.00 uur en 16.00 uur. Kaarten kosten € 5,00 voor kinderen en € 10,00 voor volwassenen en zijn verkrijgbaar aan de kassa van theater De Kom.

De tweede voorstelling is op 20 december a.s. Dit zal een ‘light’ kerstconcert zijn in de bekende Nicolaas Kerk aan de Utrechtsestraatweg. De prachtige kerk en de fameuze akoestiek lenen zich bij uitstek voor sfeermelodieën als ‘the Lord’s Prayer’ en ‘And so it goes’. Klank maken in een decemberdecor daar draait het om, en met bijna 80 zangers en 11 blazers gaat dat zeker lukken. De twee muzikale gasten dit jaar zijn vrouwenkoor RefreshSing uit Nieuwegein en een ensemble uit Kesfo Nieuw Leven uit Vianen. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten kosten € 5 voor kinderen, en € 10 voor volwassenen. De kaarten zijn te bestellen via: reserveren@heartofhollandchorus.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren