Bloemetje voor eerste passagier zomervaart pontje Vrevia

Afgelopen week heeft Jack Grondel, directeur van de Stichting Vrevia, een bloemetje overhandigd aan de eerste passagier die dit jaar gebruikmaakte van de Zomeravonddienstregeling 2021 van het pontje over de Lek naar Vianen. Tijdens de zomerdienst vaart het pontje extra door op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 18.00 uur tot 20.30 uur.

Het pontje tussen Vreeswijk en Vianen (Vrevia) is toegankelijk voor voetgangers, fietsers. Scootmobielen, rolstoelen, duo-fietsen en tandems. Brommers en scooters met een geel kenteken zijn wettelijk niet toegestaan. Het veer wordt veel gebruikt door scholieren uit Vianen en omliggende dorpen die in Nieuwegein naar de middelbare school gaan.

Informatie over vaartijden is te vinden op de website van vrevia. De Zomeravonddienstregeling duurt tot en met zondag 29 augustus aanstaande.

De gelukkigen met het bloemetje. Rechts Jack Grondel

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren